Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Fortum ja Loviisan kaupunki kunnostavat Plagenin leikkipuiston

Loviisan kaupunki ja Fortum kunnostavat Plagenin uimarannan leikki- ja liikuntavälineitä. Plagenin uimarannan välineistöä kunnostetaan ja uusitaan toukokuun aikana. Kunnostustyöt tehdään Loviisan kaupungin ja Fortumin yhteistyönä.

Fortum sponsoroi Plagenin leikkilaivan kunnostuksen. Suosittu leikkilaiva on alun perinkin Fortumin Loviisan kaupungille lahjoittama.

– Fortum-laiva on ilahduttanut lapsia ja nuoria jo yli toistakymmentä vuotta. Leikki- ja liikuntavälinetoimittaja Lappset tulee arvioimaan leikkilaivan kunnon sekä uusimaan kuluneita osia, kertoo Loviisan voimalaitosjohtaja Sasu Valkamo Loviisan kaupungin tiedotteessa.

Leikkilaivan vierelle kaupunki hankkii uusia pikkulapsille tarkoitettuja leikkivälineitä.

Työt uimarannalla aloitettiin viikolla 18 vanhojen liikuntavälineiden poistolla. Tilalle on tulossa uusi kuntoteline. Sen läheisyyteen tulee myös kaksi uutta pukusuojaa.

Kunnostustöiden valmistuttua kaupunki ja Fortum järjestävät Plagenilla leikkipaikan avajaiset. Ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin sen varmistuttua.

Lappset Oy:n valmistamassa leikkipuistossa on leikkilaivan lisäksi liukumäki sekä kiipeilyköysiä.