Bocciaa, luontoelämyksiä, lenkkeilyä, rastitehtäviä – Ungernin linnakkeella liikutaan yhdenvertaisesti Invalidiliiton teemaviikolla

Invalidiliiton vuotuisella Helppo liikkua -viikolla liikutaan yhdenvertaisesti myös Loviisassa. Viikkoa vietetään 16. – 22.5. ja kansainvälistä esteettömyys- ja saavutettavuuspäivää 19.5.

Vuoden teemaksi on valittu yhdenvertaiset liikuntamahdollisuudet. Invalidiliitto kampanjoi aiheesta viikon ajan valtakunnallisesti. Tänä vuonna järjestetään ensimmäisen kerran esteettömiä Helppo liikkua -lenkkejä koko maassa.

Loviisan seniori- sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut ja Loviisan Invalidit järjestävät Helppo liikkua -tapahtuman 19.5. Ungernin linnakkeella kello 10 alkaen.

Tapahtumassa voi kiertää tasaisessa puistomaisemassa lyhyen tai pitkän lenkin. Puistossa on myös rastitehtäviä ja luontoelämyspolku. Linnakkeen sisäpihalla voi kokeilla seisoen tai istuen pelattavaa bocciaa. Paikalla on kahvitarjoilu.

Kampanjan yhteistyökumppaneina ovat Suomen Paralympiakomitea ja Validia Oy. Lisää voi lukea Invalidiliiton sivuilta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut