"Liikkuminen maastossa tapahtuu ikään kuin huomaamatta" – kaiken ikäisiä koukuttavaa lajia järjestetään nyt myös loviisalaissenioreille

Loviisalaissenioreille on toukokuussa luvassa monenlaista järjestettyä liikuntaa.

– Toukokuussa kannustamme senioreita ulkoilemaan ja siksi ohjelmistossa on vaellusretkiä sekä frisbeegolfia, liikunnanohjaaja Fanny Stam-Ravi toteaa.

Maanantaisin 30.5. asti kello 14 on tiedossa maltilliseen vauhtiin kävelyä Loviisan keskustassa. Reippaaseen vauhtiin kävelyä keskustassa järjestetään torstaisin 5. – 19. toukokuuta kello 14. Kävelyiden lähtöpaikkana on Loviisan tori.

Lisäksi torstaisin 19.5. asti pääsee pulahtamaan altaaseen kello 11 vesijumpan merkeissä. Ohjaus on kello 11.15 – 11.45. Ohjaajalle on varattava kaksi euroa käteistä.

Maanantaina 16.5. lähdetään vaeltamaan Ruotsinpyhtäälle. Turistipysäkiltä kello 9.30 lähtevä bussi vie Kukuljärven vaellusreitille. Noin 8 kilometrin pituisen reitin maasto on osittain haastava.

Grilli on kuumana laavulla ja omia eväitä suositellaan ottamaan mukaan. Retkellä on myös mahdollisuus virkistävälle järviuinnille. Paluu Ruukista on kello 13.30. Ilmoittautumiset tehdään Atelle, Fannylle tai Karolinalle.

Maanantaina 23.5. suunnataan Korsvikin kivikirkolle noin 7 kilometrin reitille. Lähtö on Valkon frisbeegolfradan parkkipaikalta kello 10. Omat eväät suositellaan ottamaan mukaan.

Toukokuun päätteeksi 30.5. kello 10 tutustutaan frisbeegolfiin liikunnanohjaajien kanssa Valkon radalla.

– Frisbeegolf on sosiaalinen ulkoilmalaji, joka koukuttaa niin nuoria kuin iäkkäämpiä. Liikkuminen maastossa tapahtuu ikään kuin huomaamatta, kun liikutaan frisbeen perässä korilta korille. Tässä ei myöskään tarvitse olla kiire mihinkään, Stam-Ravi kuvailee.

Liikunnanohjaajan mukaan frisbeegolf on helposti lähestyttävä ja lajin harrastamiselle on hyvät puitteet.

– Idea lähti siitä, kun täällä jo on upeita frisbeegolf-kenttiä ja lajia on helppo lähteä kokeilemaan, Stam-Ravi kertoo.

Lisätietoja liikunnanohjaajilta; Fanny 0440 555 485 tai Karolina 050 3827 554.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut