Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loviisan Tanssiopiston tanssihaaste kutsuu ”kasvun aikaan ja tanssin taikaan”

Loviisan Tanssiopisto kutsuu mukaan kaksikieliseen Kevät-tanssihaasteeseen 10.5. 2022 kello 10. Haaste julkaistaan Kansainvälisenä Tanssin Päivänä 29.4. Loviisan Tanssiopiston Facebookissa ja Instagramissa. Samalla haastetaan erikseen muutamia loviisalaisia tai Loviisassa työskenteleviä mukaan.

Koreografia on osa Tanssiopiston ja Loviisan varhaiskasvatuksen Tanssitassut-yhteistyöhanketta. Se kuuluu hankkeen neljään vuodenaikatanssiin, jossa jokainen erillinen tanssi kestää minuutin. Hanketta ovat tukeneet Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Brita Maria Renlunds minne -säätiö.

Koreografiat ovat suunnitelleet tanssipedagogit Jenni Koistinen ja Kati Kivilahti-Fagerudd. Markus Fagerudd on säveltänyt musiikin.

Osallistua voi 10.5. kello 10 kuka tahansa missä tahansa ja edelleen mukaan voi haastaa. Haaste tanssitaan tuolloin myös kaikissa Loviisan päiväkodeissa. Kuvia omasta kevättanssista voi jakaa somessa hastageillä #loviisatanssihaastekevät, #lovisadansutmaningvår ja #tanssitassutdanstassarna2022.

YouTubesta voi katsoa tarkemmin, mistä on kyse ja millainen tanssikoreografia on.