Lue lisää näköislehdestä | Huonot välit entiseen kumppaniin vievät energiaa – "Tärkeintä on tasavertaisuus"

Hyvinvointi: Mika Vänskä, 42, (kuvassa) pitää entistä vaimoaan hyvänä tyyppinä ja ystävänä. Entisten kumppaneiden toimivissa ystävyyssuhteissa ei pitäisi olla toiveita yhteenpaluusta, muistuttaa asiantuntija. Paripsykoterapeutti Maiju Niemelän mukaan ex-pariskunnan ystävyyssuhteessa tärkeintä on tasavertaisuus.

Sota Ukrainassa: Puolustusvoimien entisen tiedustelupäällikön Pekka Toverin mukaan seuraavan viikon tai puolentoista viikon aikana nähdään, kykenee Venäjä saavuttamaan uusia tavoitteitaan Ukrainassa.

Tiede: Filosofi Elisa Aaltolan mukaan ihmiskeskeinen ajattelu näkyy niin tuotantoeläinten kohtelussa kuin metsästyksessä. Eläinten oikeuksia poljetaan taloudellisen hyödyn vuoksi.

Työnhaku: Tuore merkonomi ja yritysasiakasvastaava Eeva Kilpi-Nevalainen, 56, tietää, mitä on toivon ja epätoivon vaihtelu.

Hän etsi koko viime syksyn ja talven työpaikkaa ja ennätti tehtailla pitkälti toistasataa hakemusta. Sitten tärppäsi.

Matkailu: Lapsiperheet odottavat kylpylöiltä erilaisia aktiviteetteja, aikuiset taas mahdollisuutta rauhoittumiseen. Suomen kylpylöissä on riittänyt väkeä koronasta huolimatta, ja kesän uskotaan olevan kiireinen.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut