Loviisan Yrittäjät ry on valittu Suomen ja Uudenmaan sarjansa parhaaksi paikallisyhdistykseksi vuonna 2021

Suomen Yrittäjät valitsee vuosittain parhaiten toimivan ja menestyneimmän paikallisyhdistyksen. Myös Uudenmaan Yrittäjät valitsivat Loviisan Yrittäjät sarjansa parhaaksi.

Loviisan Yrittäjät palkittiin parhaana keskikokoisten eli alle 500 jäsenyrityksen sarjassa. Palkinto julkistettiin Suomen Yrittäjien gaalaristeilyllä lauantai-iltana. Loviisan Yrittäjille tieto palkinnosta tuli yllätyksenä.

Myös Uudenmaan Yrittäjät palkitsi Loviisan Yrittäjät sarjansa parhaana.

Palkinnon perusteissa todettiin, että Loviisan Yrittäjillä on ollut vahvaa vaikuttamista ja viestintää kahdella kielellä.

– Loviisan Yrittäjät – Lovisa Företagare Uudeltamaalta tekee viestintää ja vaikuttamista kahdella kielellä sen puolesta, että Loviisassa olisi mahdollisimman hyvät edellytykset yrittää.

– Yrittäjäyhdistyksellä on monipuolista toimintaa, jossa myös yrittäjyyskasvatus on tärkeässä roolissa. Vahva jäsenkehitys viestii toiminnan korkeasta laadusta, todetaan palkinnosta kertovassa tiedotteessa.

– Loviisan Yrittäjät on virittäytynyt kunnianhimoisesti kirittämään kuntaa Suomen parhaaksi kunnaksi yrittää ja se tekee töitä tosissaan, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo.

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät, Seinäjoen Yrittäjät ja Tyrnävän Yrittäjät palkittiin omien sarjojensa parhaina. Vuoden 2021 toimialajärjestö on Kirjakauppaliitto.

Kunniamaininnan saivat Luopioisten Yrittäjät ja Pälkäneen Yrittäjät yhdistysten välisestä yhteistyöstä ja Ulvilan Yrittäjät fiiliksen ja näkyvyyden rakentamisesta.

Kunniamaininnat menivät Luopioisten Yrittäjille ja Pälkäneen Yrittäjille ja Ulvilan Yrittäjille

Suomen Yrittäjien kunniamaininnan yhdistysten välisestä yhteistyöstä sai Luopioisten Yrittäjät ja Pälkäneen Yrittäjät Pirkanmaalta.

Suomen Yrittäjien kunniamaininta fiiliksen ja näkyvyyden rakentamiseksi sai Ulvilan Yrittäjät Satakunnasta.

Yrittäjäjärjestön parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: 1–99, 100–200, 201–499 sekä yli 500 jäsenyritystä.

Suomen Yrittäjillä on 378 paikallisyhdistystä ja 61 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Silja Europa-laivalla lauantai-iltana 23. huhtikuuta.

Kirjoittaja on Loviisan Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen.

Loviisan Yrittäjille myös Uudenmaan Yrittäjien palkinto

Arto Henriksson

Myös Uudenmaan Yrittäjät on palkinnut toiminnassaan onnistuneita yhdistyksiä vuosittain Suomen Yrittäjien yhdistysarvioinnin mukaisesti. Loviisan Yrittäjät palkittiin sarjassa 201-499 jäsentä.

– Loviisan Yrittäjät on virittäytynyt kunnianhimoisesti kirittämään kuntaa Suomen parhaaksi kunnaksi yrittää ja se tekee töitä tosissaan, Ovaska avasi tiedotteessa palkitsemisen perusteita.

– Tavoitteeseen Loviisan Yrittäjät on startannut niin kuntavaikuttamisen kuin näkyvyyden kautta. Jäsenistön suuntaan kuntayhteydenpito hoituu Y-aamubrunsseilla, joilla on mukana kaupungin edustaja. Cursorin kanssa yhteistyössä käynnistyi marraskuussa yritysten kasvuohjelma 20 loviisalaiselle yritykselle.

– Kuntavaalien alla yhdistys järjesti monipuolista vaikuttamistyötä ehdokashankinnasta puoluetapaamisiin, paikallislehtien mielipidekirjoituksiin sekä kolumneihin. Vaalien jälkeen Loviisan Yrittäjät kehitti kaupungille elinkeino-ohjelman.

Loviisan Yrittäjien jäsentoiminta on käsittänyt aamukahveja, after workejä ja liikunnallisempia tapaamisia. Näiden lisäksi Loviisan Yrittäjät järjesti matalan kynnyksen someklinikoita. Vuonna 2021 juhlittiin 70-vuotiasta Loviisan Yrittäjiä gaalan merkeissä.

Näkyvyyttä ja tukea paikallisten yritysten myyntiin Loviisassa edistettiin muotishowlla, tiedotteessa todettiin. Tulevien 2023 Asuntomessujen hyödyntäminen on työn alla.

Lisäksi kaupunkilaisten yhteistä hyvää on edistetty keskustan katuaforismi- ja jouluvalosponsoroinnilla. Aktiivinen yrittäjyyskasvatustoiminta on jatkunut Pikkuyrittäjät-konseptilla 5-luokkalaisille ja saamalla aikaan TET yrityskylä sopimuksen loviisalaisille 6- ja 9-luokkalaisille.

Loviisan Yrittäjien jäsenmäärä on kasvanut vuodessa merkittävästi.

Loviisan Yrittäjät ry:n esittelyvideo

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut