Näköislehdessä tänään | Sotakokemusten kanssa voi oppia elämään – tärkeintä on saada puhua

Tiede: Sotakokemukset eivät unohdu koskaan, mutta niiden kanssa voi oppia elämään.

Kulttuurintutkija Kirsi Laurén Itä-Suomen ylipistosta muistuttaa, että kaikkein tärkeintä on saada puhua kokemuksistaan muiden kanssa ja kuulla, että myös viralliset tahot tunnustavat tapahtumat.

Hyvinvointi: Ihmiset reagoivat eri tavoin kevääseen. Toisia kevät virkistää, toiset taas tuntevat itsensä väsyneemmäksi kuin muulloin. Lisääntyvä auringonvalo vaikuttaa hormonituotantoomme.

Perinnöt: Mitä tehdä, kun kuolema korjaa tilanteessa, jossa vainajalle jää velkaa eikä ole omaisuutta, jolla sen kuittaisi. Joutuvatko omaiset maksumiehiksi?

Musiikki: Äänitemyynti on sukeltanut, Levykauppa Äx ei. Vinyyli- ja cd-levyjen sekä kasettien myynti on erittäin kannattavaa.

Puutarha: Ei ole niin pieniä neliöitä, etteikö niissä voisi kasvattaa kasviksia omaan pöytään. Tämä on huomattu korona-aikana. Kriisiajat tutkitusti lisäävät puutarhaharrastuksen suosiota.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut