Lämpölaitoksen seinää- ja kattorakenteita paloi Kuninkaankylässä

Lämpölaitoksen kattilaan hormista eristeisiin levinnyt tulipalo turmeli seinää ja kattorakenteita Kuninkaankylän Musantiellä torstaiaamuna.

Kuninkaankylän entisen meijerin tontilla sijaisevan noin 2000-neliömetrisen tehdashallin kyljessä olevan lämpölaitoksen lämmityskattilassa oli poltettu aamulla puita, jolloin hormi oli ylikuumentunut ja sytyttänyt eristeitä.

Talon isäntä oli huomannut palon ja soittanut hätäkeskukseen. Paikalle hälytettiin kaikkiaan viisi sammutusyksikköä, viisi säiliöyksikköä sekä kaksi nostolava-autoa ja tukiyksiöitä Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson pelastuslaitoksen palokunnista.

Ensimmäisenä paikalle ehtinyt Ruotsinpyhtään palokunta sai hillittyä paloa kunnes muut yksiköt pääsivät kohteeseen, ja aloittivat seinä- ja kattorakenteiden purkamisen. Kattoa jouduttiin purkamaan laajalta alueelta palopesäkkeiden sammuttamiseksi. Palo ei uhannut levitä noin 10 metrin päässä olevaan vanhaan meijerirakennukseen.

Palomestari Timo Tuomaisen mukaan palosta selvittiin melko vähäisin vahingoin eikä irtaimistoa tuhoutunut lainkaan.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut