Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS: Tämä mies myi Mestarit areenalla – kokenut keikkajärjestäjä ei ole vastannut soittopyyntöihin

Viikonlopun aikana kovaa keskustelua herättäneen Mestarit areenalla -nimen myyjä on selvillä. Helsingin Sanomien mukaan kyseessä on Feelmore Oy:n Juha Hytti, jolta Warner Music osti oikeudet nimen käyttöön. Hytti on alalla erittäin kokenut keikkajärjestäjä, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Live Entertainment Finlandin toimitusjohtajana.

Hytti ei ole vastannut lehden yhteydenottopyyntöihin.

Lehti on haastatellut uutta kiertuetta järjestävän Warner Music Finlandin toimitusjohtajaa Niko Nordströmiä, joka vaikuttaa kommenttien perusteella olleen tietämätön siitä, että alkuperäiset Mestarit – siis Heikki "Hector" Harma ja Pertti "Pepe" Willberg – olisivat olleet hyvin tietoisia nimikkeen uudelleenkäytöstä Jenni Vartiaisen, Kaija Koon, Paula Vesalan ja Ellinooran syksyisellä kiertueella.

– Hankimme oikeuden Mestarit areenalla -nimeen vuonna 2020 alkuperäiseltä kiertueen järjestäjältä. Sopimuksen teon yhteydessä maksoimme korvauksen oikeuksien siirrosta ja olimme siinä uskossa että alkuperäisen kiertueen järjestäjällä oli mandaatti siirtää nimi eteenpäin, näin meille vakuutettiin, Nordström sanoo.

Asia on herättänyt ihmetystä muun muassa Lasse Norreksessa, joka on alkuperäisen nimen keksijä.