Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juice Leskisen ensimmäinen yhtye on lähdössä klubikiertueelle – Coitus Int palaa vuonna 2023, sanoo Mikko Alatalo

Juice Leskisen ensimmäinen yhtye Coitus Int on tekemässä paluun vuonna 2023. Yhtyeen ensimmäisestä levystä on tuolloin kulunut aikaa 50 vuotta. Myös yhtyeen ensimmäinen keikka nähtiin ja kuultiin vuonna 1973.

Asiasta kertoo Mikko Alatalo, joka haluaisi nähdä yhtyeen esiintymässä Tampereen Ylioppilastalon lavalla. Mukaan kokoonpanoon on jo sen alkuperäisjäsenistä lupautunut Pena Penninkilampi.

– Klubikiertue olisi kokoonpanon juttu. Yo-talo ehdottomasti ja sitten sopivat paikat Helsingissä ja Turussa, Alatalo suunnittelee.

Juice Leskinen & Coitus Int -nimellä julkaistiin kaksi levyä vuosina 1973 ja 1974, joista molemmat ovat myyneet kultaa. Levyt sisältävät paljon tuttuja biisejä, kuten Per Vers runoilija, Panomies ja Heinolassa jyrää.

– Nuoremmat sukupolvet ovat ottaneet laulut hyvin omakseen. Omilla keikoilla Coitus Intin biisejä kuullaan aina ja vastaanotto on ollut erittäin hyvä, Alatalo kertoo.