Näköislehdessä tänään | Kun asuntohakemuskaavaketta ei enää nähnyt, Kirsti Sivonen meni silmälääkäriin – Moni silmäsairaus etenee salakavalasti

Terveys: Kirsti Sivonen, 89, havaitsi asuntohakemuskaavaketta täyttäessään, ettei hän näe kaavakkeen tekstiä kunnolla. Silmälääkäri löysi oireelle selityksen. Moni silmäsairaus etenee salakavalasti.

Psykologia: Muun muassa uuden opettelu edistää mielen palautumista työstä. Palautumista tukevia rutiineja on hyvä luoda arkeen jo silloin, kun tilanne on hyvä.

Eläkkeet: Eläkkeen määrään vaikuttavat paitsi työansiot myös palkattomat jaksot elämässä. Monista niistä kertyy tietty summa eläkettä.

Eläkkeensaajia on Suomessa yli 1,5 miljoonaa. Kansaneläke täydentää eläkettä, jos työeläke jää alle Kelan tulorajojen.

Lapsiperheet: Seksuaalikasvattaja Saara Sahlstén antaa viisi vinkkiä, jotka jokaisen vanhemman tulisi tietää lasten seksuaalikasvatuksesta.

Matkailu: Pohjois-Italiassa sijaitsevassa Genovassa on runsaasti palatseja. Niihin ja muihin nähtävyyksiin on helppo tutustua kävellen, vaikka kaupunki onkin mäkinen ja liikenne voi olla vilkasta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut