130 koronatartuntaa kirjattu neljässä päivässä Loviisan seudulle ennen näytteenoton sulkeutumista – Taasiakodissa tartuntoja 10

Loviisan kaupunki tiedotti torstaina Superin ja Tehyn perjantaina alkaneen työtaistelun vaikutuksista kaupungin perusturvakeskuksessa HUS:in tarjoamissa palveluissa. Muun muassa koronanäytteenotto Loviisassa on suljettuna lakon ajan kaksi viikkoa.

Viikolla 12 Loviisassa todettiin 395 ja Lapinjärvellä 82 virallisin testein varmistunutta uutta koronavirustartuntaa. Tällä viikolla (viikko 13) ennen näytteenoton sulkeutumista eli maanantain ja torstain välisenä aikana uusia koronavirustartuntoja on virallisin testein varmistunut Loviisassa 112 ja Lapinjärvellä 18.

Vanhusten hoivakodit ja kotihoito Loviisassa toimivat kuten ennenkin. Hoivakoti Taasiakodissa varmistuneita koronatartuntoja on tällä hetkellä 10. Viikolla 13 on todettu yksi tartunta lisää henkilökuntaan kuuluvalla.

Osastolla on voimassa vierailukielto toistaiseksi 6.4. asti. Koko Taasiakotiin kohdistuvia vierailuja toivotaan harkittavan tarkoin ja tarvittaessa vältettävän.

HUS täydentää tietoja lakon vaikutuksista jatkuvasti. Ajankohtaista tietoa löytyy HUS:in verkkopalvelusta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut