Näköislehdessä tänään | Pitsikuiskaajan käsissä verhoista syntyy hääpuku – "Kuinkahan hulluna minua pidetään, jos sanon, että vanhat kankaat puhuvat minulle"

Käsityöläinen: Pitsikuiskaaja Mari Ketosalmi antaa vanhoille materiaaleille uuden mahdollisuuden. Hän ompelee hääpukuja vanhoista päiväpeitoista, liinoista ja verhoista. – Kuinkahan hulluna minua pidetään, jos sanon, että vanhat kankaat puhuvat minulle omaa kieltään, Ketosalmi naurahtaa.

Laiva: Intendentti Stig Pernell on työskennellyt laivoilla vuosikymmeniä. Ura alkoi aikoinaan kesätöistä 16-vuotiaana. Pernell tekee Viking Glory -laivalla pitkiä työpäiviä, jotta kaikki saadaan uudella aluksella kuntoon. Uutta on muun muassa Viking Gloryn Kauppahalli.

Sukupuoliroolit: Perinteinen sukupuolijako miehiin ja naisiin näkyy yhä kaikkialla. Muunsukupuolinen Panda Eriksson, 31, kohtaa jaottelua myös sairaanhoitajan työssään.

Hyvinvointi: Marja Houessou, 56, ja Guillaume Houessou, 42, tapasivat yhteisten tuttavien ansiosta seitsemän vuotta sitten. Kun he tapasivat toisensa ensimmäisen kerran kasvotusten, se oli saman tien menoa.

Lapsiperheet: Marttaliiton asiantuntija Taru Karonen ja ammattijärjestelijä Sanna Koskinen kertovat, miten lapset voi innostaa kotitöihin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut