Taasiakodin yhdellä osastolla todettu kahdeksan koronatartuntaa – vierailukielto toistaiseksi 6. huhtikuuta saakka

Hoivakoti Taasiakodin yhdellä osastolla on todettu yhteensä kahdeksan koronavirustartuntaa. Osastolla on vierailukielto toistaiseksi 6.4. asti. Koko Taasiakotiin kohdistuvia vierailuja toivotaan harkittavan tarkoin ja tarvittaessa vältettävän.

– Harmaakallion tilanne on nyt normaali. Hoivakoti Taasiakodissa on todettu yhteensä kahdeksan koronavirustartuntaa. Tartuntoja on todettu sekä asukkailla että henkilökunnalla. Tartunnat rajoittuvat tällä hetkellä ainoastaan yhteen osastoon, jonne on asetettu vierailukielto toistaiseksi 6.4.2022 saakka. Yksikössä toteutetaan nyt asiaan kuuluvaa seulontaa. Koko Taasiakotiin kohdistuvia vierailuja toivotaan harkittavan tarkoin ja tarvittaessa vältettävän, palvelupäällikkö Jaana Iivonen toteaa.

Loviisan Sanomat kertoi perjantaina aamupäivällä uusien koronatartuntojen määrän Loviisassa nousseen maanantain jälkeen 319 tartunnalla.

– Koronatartuntoja on koko maassa ja myös Itä-Uudellamaalla nyt paljon ja tartunnat ovat lisääntyneet myös Loviisassa ja Lapinjärvellä. Todelliset tartuntaluvut ovat huomattavasti korkeammat kuin tilastosta ilmenevät, koska tilastoihin merkitään vain virallisissa testeissä saadut tulokset. Kotitestien tulokset eivät ole mukana näissä luvuissa, Iivonen sanoo.

Palvelupäällikkö muistuttaa terveysturvallisuudesta huolehtimisesta.

– Tartunnan voi saada nyt lähes mistä hyvänsä. Tartuntojen ehkäisemiseksi tulisi edelleen jatkaa kasvomaskien käyttöä ja hyvää käsihygieniaa ja pitää huolta turvaväleistä siellä, missä se on mahdollista.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut