Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sairaalan osastolle vierailukielto – Loviisan ja Lapinjärven asukkaille tulossa walk in -rokotuspäivä

Loviisan sairaalan osastolle asetetaan jälleen vierailukielto 21.3.2022 alkaen.

– Hankalana jatkuvan koronavirustilanteen takia joudumme valitettavasti uudelleen asettamaan vierailukiellon sairaalan osastolle, Loviisan kaupungin maanantaina iltapäivällä julkaistussa tiedotteessa todetaan.

Sairaalan osaston vierailukielto alkaa maanantaina 21.3.2022 ja jatkuu kaksi viikkoa 4. huhtikuuta saakka. Poikkeustapauksissa vierailusta voi sopia erikseen hoitohenkilökunnan kanssa, esimerkiksi jos omainen on saattohoidossa.

Kaupunki tiedotti maanantaina iltapäivällä myös tulevasta walk in -rokotuksesta. Rokotus järjestetään keskiviikkona 30.3.2022 kello 12–17.30 Loviisan linja-autoasemalla (Mannerheiminkatu 14).

Rokotukset on tarkoitettu kaikille yli 5-vuotiaille koronavirusrokotusvuorossa oleville Loviisan ja Lapinjärven asukkaille.

Mukaan on otettava Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus. Tulijoiden on varauduttava jonottamaan ulkona. Rokotuksia annetaan saapumisjärjestyksessä. Käytössä on jonotusnumerot. Tilaisuus päättyy, kun kaikki rokotteet on annettu, kuitenkin viimeistään kello 17.30.

– Pyydämme vastaanotolle saapuvia huolehtimaan turvaväleistä ja mahdollisuuksien mukaan odottamaan omaa vuoroaan ulkona, jos vastaanotolle muodostuu jonoa ja sisätilat ruuhkautuvat. Toivomme myös, että odotustiloihin tulevat vain rokotukseen tulijat ja enintään yksi saattaja esimerkiksi lapsen mukana, tiedotteessa mainitaan.

Lisäohjeita ja tietoa siitä, ketkä ovat rokotusvuorossa tällä hetkellä saa Loviisan kaupungin verkkosivuilta.