Loviisan kaupungin päiväkodeissa henkilöstövajetta – lapsen hoitotarve ilmoitettava mahdollisimman tarkasti

– Loviisan kaupungin päiväkodeissa on nyt henkilöstövajetta koronavirustartuntojen vuoksi, todetaan Loviisan kaupungin keskiviikkona iltapäivällä julkaistussa tiedotteessa.

Tiedotteessa pyydetään kaikkia perheitä nyt ilmoittamaan lastensa todellinen hoitotarve mahdollisimman tarkkaan eVarhaiskasvatus-palvelun kautta. Päiväkodin aukioloajat ja henkilöstön työajat suunnitellaan tarkasti hoitotarpeiden perusteella.

Jotta lapsille voidaan taata turvallinen päivä sillä henkilöstöllä, joka on käytettävissä, on muutamassa päiväkodissa keskitetty toimintaa tällä viikolla kello 7–16 väliseksi ajaksi. Päiväkodit ilmoittavat tarvittaessa aukioloaikojensa muutoksista.

– Haastava tilanne jatkunee vielä muutaman viikon, koska myös sijaisten saanti on vaikeutunut. Lisäksi haastetta tuo kunta-alaa koskeva ylityö- ja vuoronvaihtokielto 21.–27.3.2022, tiedotteessa mainitaan.

Loviisan kaupunki hyvittää perheille kokonaisuudessaan ne päivät välillä 14.3.–10.4.2022, jolloin lapset eivät lainkaan osallistu toimintaan. Mikäli päiväkodin aukioloaikaa on jouduttu tai joudutaan supistamaan, päiväkohtaista asiakasmaksua alennetaan 20 prosentilla tältä ajalta.

Lisäksi kaupunki haluaa kiittää lasten huoltajia ymmärryksestä tilannetta kohtaan.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut