Ydinvoimalaitokselle johtava silta peruskorjataan ja Kirmussalmen venereitti suljetaan

Hästholmenin saarelle johtavan Kirmussalmen sillan peruskorjaus käynnistyy maaliskuussa. Peruskorjauksen arvioitu aloitusaika on 20.3.2022 ja korjaustyöt päättyvät viimeistään 31.7.2022. Töiden aloitusajankohta riippuu kevään sääolosuhteista, kertoo Fortum verkkosivuillaan.

Kirmussalmen silta on ainoa kulkureitti Hästholmenin saaressa sijaitsevalle Loviisan voimalaitokselle. Sillan hyvä kunto on tärkeä yleisen turvallisuuden kannalta. Kirmussalmen pengertien ja sillan rakennustyöt valmistuivat vuonna 1967 eikä siltaa ole tämän jälkeen kunnostettu. Peruskorjauksessa kunnostetaan ja vahvistetaan sillan rakenteita sekä korjataan veneväylän varusteita.

Sillan alta kulkeva yleinen vesiväylä suljetaan korjaustöiden ajaksi turvallisuussyistä AVI:n päätöksellä 217/2021. Hästholmenin saaren ympäri kulkee Kirmussalmen väylälle vaihtoehtoinen vesireitti, joka on käytössä myös korjausaikana.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut