Sairaalan osaston vierailukielto jatkuu maanantaihin asti – "Poikkeustapauksissa vierailusta voi sopia erikseen hoitohenkilökunnan kanssa"

Pandemiaohjausryhmän 28.2. tekemällä päätöksellä kasvomaskin käyttöä suositellaan nyt kuudennesta luokasta ylöspäin.

– Sairaalan osaston vierailukieltoa jatketaan 7.3.2022 saakka. Laaja etätyösuositus päättyy Loviisassa 28.2.2022 jälkeen, Loviisan kaupungin tiistaina julkaistussa tiedotteessa todetaan.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan nyt koululaisille ja opiskelijoille kuudennesta luokasta ylöspäin sisätiloissa ja koulukuljetuksien aikana. Suositusta noudatetaan luokka-asteittain riippumatta yksittäisten oppilaiden iästä. Mikäli kyseessä on yhdysluokka, jossa opiskelee sekä viides- että kuudesluokkalaisia, suositellaan että koko luokka käyttää kasvomaskia.

Sairaalan osaston vierailukieltoa jatketaan 7.3.2022 saakka. Poikkeustapauksissa vierailusta voi sopia erikseen hoitohenkilökunnan kanssa, esimerkiksi jos omainen on saattohoidossa.

Laaja etätyösuositus päättyy Loviisassa. Työnantajille suositellaan 1.3. alkaen siirtymistä asteittain etä- ja lähityön yhdistämiseen.

Ajankohtaisiin suosituksiin ja rajoituksiin koronaviruspandemian kitkemiseksi voi tutustua kaupungin verkkosivustolla.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut