Näköislehdessä tänään | Airbnb-raha ei tule helposti – "Minulle jäi kaksi jätesäkillistä pyykkiä", sanoo kolmea kohdetta tarjoava Adessa Heikkinen

A irbnb: Sijainnilla ja kausivaihtelulla on iso merkitys siinä, miten Airbnb-kohde tuottaa. Adessa Heikkisellä kohteita on kolme, ja korona-aikanakin majoittujia on riittänyt. Airbnb ei tarkoita helppoa rahaa. Suurin tekijä on vuokraukseen liittyvä työ.

– Juuri kun oli kolme ihmistä viikon, niin minulle jäi kaksi jätesäkillistä pyykkiä. Yhden kohteen siivoaminen vie yleensä 2–3 tuntia, Heikkinen sanoo.

Terveys: Noin 30 suomalaista miestä sairastuu vuosittain rintasyöpään. Sairaus on niin harvinainen, että sitä ei aina osata epäillä ajoissa.

Niin kävi Katri Setelän ja Ville Setälän isoveljelle, joka menehtyi levinneeseen rintasyöpään viisikymppisenä.

Matka: Äänimaisematutkija Noora Vikmanin mielestä hiljaisuus on Suomelle mainio matkailuvaltti. Hiljaisuutta pitää vain oppia myymään kestävällä tavalla. Vikman tutkii parhaillaan soita ja niiden kaikuja ja tunnelmia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut