Viikkokohtainen tartuntamäärä nousi rajusti Loviisassa – tartuntojen ketju Harmaakalliossa jatkunut

Uusien koronavirustartuntojen viikkokohtainen saldo Loviisassa nousi rajusti edellisviikosta. Viikolla kahdeksan virallisin pcr-testein Loviisassa varmistui yhteensä 131 uutta koronatartuntaa. Viikolla seitsemän tartuntojen viikkosaldo oli 103.

– Perjantain (25.2.) jälkeen on tullut 24 uutta tapausta eli yhteensä viime viikolla tuli 131 uutta tapausta, Loviisan kaupungin perusturvajohtaja Carita Schröder kertoo.

Harmaakallion hoivakodissa koronatartuntojen ketju on jatkunut.

– Harmaakallioon on tullut kolme uutta koronatartuntaa perjantain jälkeen. Pidetään nyt peukut ja varpaat pystyssä, että tilanne alkaa rauhoittua, Schröder toivoo.

Iäkkäät asukkaat ja henkilökunta on suurimmalta osin rokotettu kolmeen kertaan. Tartuntoja on todettu niin työntekijöillä kuin asukkailla.

Viikonloppua edeltävistä viikon kahdeksan tartunnoista Loviisassa 25 on perjantailta, 29 torstailta, 18 keskiviikolta ja 35 maanantain ja tiistain väliseltä ajalta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut