Loviisan oopperakuoro kaipaa lisää laulajia – koelaulu tiistaina

Loviisan Oopperayhdistys esittää Mozartin koomisen oopperan Così fan tutte Loviisassa syyskuussa.

Così fan tutte siirtyy Italian Napolista 1800-luvun lopun Loviisaan. Siihen aikaan kylpyläkulttuuri kukoisti ja kaupunki oli kesäisin täynnä juhlivia lomanviettäjiä ja kylpylävieraita.

Yhdistyksen taiteellinen johtaja ja primus motor Maria Linde on uudistanut libreton ja kääntänyt sen ruotsiksi ja osin suomeksi.

Tomas Takolanderin johtama oopperaorkesteri koostuu 10 – 19 ammattimuusikosta Uudeltamaalta. Ohjaajana toimii Antti Sevanto ja koreografina Titta Tunkkari.

Oopperakuoron vahva runko muodostuu Lovisakörenin laulajista. Nyt etsitään lisää laulajia kuoroon ja pieniin rooleihin. Sekä nais- että mieslaulajia kaivataan.

Produktion ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 1.3. klo 18.30 Lovisavikens skolassa. Silloin esitellään teos ja oopperan tuotantoryhmä sekä lauletaan yhdessä. Kaikki kiinnostuneet laulajat saavat varautua laulamaan itse valitsemansa laulun kapellimestarille tapaamisen lopussa.

Harjoitukset alkavat maaliskuussa. Ensi-ilta on 3.9. yhteistyössä Loviisan Sibelius-päivien kanssa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut