Näköislehdessä tänään | Viikatteesta tuttu kitaristi Ari Taiminen soittaa seuraavaksi soolona – "Nämä kappaleet pitää tallettaa ennen kuin alan tekemään jotain muuta"

Henkilö: Viikate-kitaristi Ari Taiminen päätti, että hänen sooloalbumillaan sähkökitara ei soi lainkaan. Itseoppinut kitaristi sanoo, että parhaita esikuvia ovat olleet lukuisat bändikaverit. – Tuntui, että nämä kappaleet ja tämä kokonaisuus pitää tavallaan tallettaa ennen kuin alan tekemään jotain muuta, keravalaistunut muusikko sanoo.

Terveys: Eturauhasen aiheuttamat ongelmat ovat yleisiä etenkin länsimaissa. Hyvänlaatuisen liikakasvun aiheuttamia oireita on noin 40 prosentilla yli 60-vuotiaista miehistä. Eturauhassyöpä on suomalaisten miesten yleisin syöpä.

Koti: Jani Kurtelius tietää kokemuksesta, miten paljon ilma-vesilämpöpumppu on auttanut säästämään kodin lämmityskuluissa. Tänä talvena hän vaihtaa järjestelmänsä uuteen. Lämpöpumppujen myynti on viime aikoina kasvanut. Energia-avustushakemuksissa on ollut ruuhkaa.

Rikokset: Kaksi kuukautta kestävässä mielentilatutkimuksessa tutkitaan niin aivokuvat kuin kehon arvet ja tatuoinnitkin. Syyntakeettomuuden takana on lähes poikkeuksetta pitkäkestoinen mielisairaus.

Matkailu: Matkoilla voi kuvata muutakin kuin maisemia, ajattelee harrastajavalokuvaaja Matti Suuronen. Hän on reissannut pitkin maailmaa mukanaan kamera ja annos uteliaisuutta. Suurosta kiinnostavat ennen kaikkea kanssakulkijat.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut