Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uudenmaan poliisi etsii nyt Harri Puhjoa – epäillään vakavasta väkivaltarikoksesta

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti aiemmin maanantaina epäillystä väkivaltarikoksesta Espoossa. Rikoksesta epäillään Harri Puhjo -nimistä miestä, jota poliisi ei ole vielä tavoittanut. Poliisi julkaisee siksi miehen nimen, kuvan sekä tuntomerkit ja pyytää havaintoja hänen liikkeistään.

Epäilty rikos tapahtui kerrostalossa Haukilahdessa sijaitsevalla Kuhatiellä noin kello 10. Poliisi epäilee, että mies on sittemmin liikkunut kävellen kohti Westendiä.

Puhjo on keski-ikäinen, roteva, 173 senttimetriä pitkä, lyhythiuksinen ja hänellä on harmaa sänkiparta. Lisäksi hänellä on ruskea tai tumma takki, jossa on karvakaulus, mustat housut ja musta pipo, jossa on tummia raitoja.

Poliisi pyytää, että reaaliaikaiset havainnot miehestä ilmoitetaan hätänumeroon 112. Muut havainnot voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Poliisilla ei ole tiedossa epäillyn ulkopuolisiin kohdistamaa vaaraa. Poliisi kehottaa kuitenkin välttämään epäillyn lähestymistä itse.