Loviisassa ja Lapinjärvellä eniten kolmannen rokoteannoksen saaneita 75–79 -vuotiaissa – uusien koronatartuntojen määrä nousi hieman tiistaista

Uusien koronavirustartuntojen määrä Loviisassa on noussut hieman tiistaiaamupäivän lukemasta.

Virallisella pcr-testillä varmistuneita koronatartuntoja Loviisassa on todettu tiistai- ja keskiviikkoaamupäivän välisenä aikana 25. Tiistaina aamupäivällä uusia koronatartuntoja varmistui 21.

Täysi-ikäisistä loviisalaisista ensimmäisen rokoteannoksen keskiviikkoaamupäivään mennessä on saanut 90,2 %, toisen annoksen 88,3 % ja kolmannen 65,6 %.

Eniten kolmannen rokoteannoksen saaneita on 75–79 -vuotiaiden ikäryhmässä (87,3 %). Heistä ensimmäisen annoksen saajien osuus Loviisassa on 96,4 % ja toisen annoksen 95,5 %.

Lapinjärvellä vastaavasti ensimmäisen rokoteannoksen saaneita keskiviikkoaamupäivään mennessä on 88 %, toisen annoksen saaneita 85 % ja kolmannen 60,1 %.

Myös Lapinjärvellä kolmannen rokoteannoksen saaneita eniten on 75–79 -vuotiaiden ikäryhmässä (83,3 %). Heistä ensimmäisen annoksen saajien osuus on 95,7 % ja toisen annoksen 94,4 %.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut