Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loviisassa ja Lapinjärvellä eniten kolmannen rokoteannoksen saaneita 75–79 -vuotiaissa – uusien koronatartuntojen määrä nousi hieman tiistaista

Uusien koronavirustartuntojen määrä Loviisassa on noussut hieman tiistaiaamupäivän lukemasta.

Virallisella pcr-testillä varmistuneita koronatartuntoja Loviisassa on todettu tiistai- ja keskiviikkoaamupäivän välisenä aikana 25. Tiistaina aamupäivällä uusia koronatartuntoja varmistui 21.

Täysi-ikäisistä loviisalaisista ensimmäisen rokoteannoksen keskiviikkoaamupäivään mennessä on saanut 90,2 %, toisen annoksen 88,3 % ja kolmannen 65,6 %.

Eniten kolmannen rokoteannoksen saaneita on 75–79 -vuotiaiden ikäryhmässä (87,3 %). Heistä ensimmäisen annoksen saajien osuus Loviisassa on 96,4 % ja toisen annoksen 95,5 %.

Lapinjärvellä vastaavasti ensimmäisen rokoteannoksen saaneita keskiviikkoaamupäivään mennessä on 88 %, toisen annoksen saaneita 85 % ja kolmannen 60,1 %.

Myös Lapinjärvellä kolmannen rokoteannoksen saaneita eniten on 75–79 -vuotiaiden ikäryhmässä (83,3 %). Heistä ensimmäisen annoksen saajien osuus on 95,7 % ja toisen annoksen 94,4 %.