Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Purskahdin itkuun ja jalat pettivät alta" – Yllätysvalinta: Paula Vesala ja suosikkitubettaja juontavat UMK-finaalin

Turun Logomossa helmikuun 26. päivä järjestettävä UMK22-finaali on julkistanut juontajansa. Suomen-edustajan Euroviisuihin päättävän finaalitapahtuman juontavat Paula Vesala sekä suosikkitubettaja Mmiisas. Mmiisaksen ajokorttinimi on Miisa Rotola-Pukkila.

Vesala on viime aikoina ollut julkisuudessa hallituksen koronarajoitusten kritisoijana kulttuurialan näkökulmasta. Nyt hän juontaa suurta tapahtumaa ensimmäistä kertaa.

– UMK:ssa otin tavallaan pestin hulluuteen, koska en yhtään tiedä onko minusta juontajaksi. Mutta odotan UMK:ssa upeita esityksiä sekä ihan eniten sitä hetkeä, kun saamme kysyä kansainvälisiltä raadeilta pisteet, Vesala sanoo Ylen tiedotteessa.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvesala.music%2Fposts%2F480014110150303&show_text=true&width=500" width="500" height="648" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Suosikkitubettajana julkisuuteen noussut Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila on tiedotteen perusteella vieläkin enemmän innoissaan.

– Kun kuulin juontomahdollisuudesta purskahdin itkuun ja jalat pettivät alta. Tämä on minulle uskomattoman hieno tilaisuus, Rotola-Pukkila sanoo tiedotteessa.

Suomen euroviisuedustaja nimetään lauantaina 26. helmikuuta suorassa UMK-lähetyksessä. Lähetys alkaa kello 21.