Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yli puolella yli 12-vuotiaista loviisalaisista jo kolmas rokoteannos – viikolla torstaiaamupäivään mennessä yhteensä yli 50 uutta koronatartuntaa

Loviisassa on varmistunut keskiviikkoaamun jälkeen 16 uutta koronavirustartuntaa.

Viikon 4 uusien koronatartuntojen yhteismäärä torstaiaamupäivään mennessä Loviisassa on näin ollen 55. THL:n tartuntatautirekisterin mukaan koko korona-ajalta Loviisassa on todettu tähän mennessä yhteensä 736 koronatartuntaa ja Lapinjärvellä 174.

– Vielä ei ole jouduttu sulkemaan tai kovasti supistamaankaan mitään toimintaa sairauspoissaolojen vuoksi eli vielä pärjätään, Loviisan kaupungin perusturvajohtaja Carita Schröder kommentoi tilannetta kaupungin henkilökunnan osalta.

THL:n koronarokotuskattavuustilaston mukaan Loviisassa yli 12-vuotiaista ensimmäisen koronarokoteannoksen on torstaiaamupäivään mennessä saanut 89,4 %, toisen annoksen 86,9 % ja kolmannen 52,4 %. Lapinjärvellä yli 12-vuotiaista ensimmäisen annoksen on saanut 86,8 %, toisen 83,3 % ja kolmannen 47,7 %.

Juttua muokattu 27.1.2022 kello 11.54 lisäämällä otsikkoon täsmennys "yli 12-vuotiailla".