Yli puolella yli 12-vuotiaista loviisalaisista jo kolmas rokoteannos – viikolla torstaiaamupäivään mennessä yhteensä yli 50 uutta koronatartuntaa

Loviisassa on varmistunut keskiviikkoaamun jälkeen 16 uutta koronavirustartuntaa.

Viikon 4 uusien koronatartuntojen yhteismäärä torstaiaamupäivään mennessä Loviisassa on näin ollen 55. THL:n tartuntatautirekisterin mukaan koko korona-ajalta Loviisassa on todettu tähän mennessä yhteensä 736 koronatartuntaa ja Lapinjärvellä 174.

– Vielä ei ole jouduttu sulkemaan tai kovasti supistamaankaan mitään toimintaa sairauspoissaolojen vuoksi eli vielä pärjätään, Loviisan kaupungin perusturvajohtaja Carita Schröder kommentoi tilannetta kaupungin henkilökunnan osalta.

THL:n koronarokotuskattavuustilaston mukaan Loviisassa yli 12-vuotiaista ensimmäisen koronarokoteannoksen on torstaiaamupäivään mennessä saanut 89,4 %, toisen annoksen 86,9 % ja kolmannen 52,4 %. Lapinjärvellä yli 12-vuotiaista ensimmäisen annoksen on saanut 86,8 %, toisen 83,3 % ja kolmannen 47,7 %.

Juttua muokattu 27.1.2022 kello 11.54 lisäämällä otsikkoon täsmennys "yli 12-vuotiailla".

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut