Tiloja koskevat rajoitukset Loviisassa jatkuvat edelleen

– Tiloja koskevat rajoitukset jatkuvat edelleen, Loviisan kaupunki kertoo maanantaina iltapäivällä julkaisemassaan tiedotteessa.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti 21.1.2022 jatkaa Uudellamaalla voimassa olevia rajoituksia. Tiettyjä asiakas- ja yleisötiloja tulee edelleen pitää suljettuna ajalla 25.1.– 7.2.2022. Suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin edelleen käyttää lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Poikkeus koskee vuonna 2003 syntyneitä ja sitä nuorempia.

Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että tietyt julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea.

Näihin kuuluvat joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat, yleiset saunat sekä uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastilat sekä niiden välittömässä yhteydessä olevat pukuhuonetilat, tanssipaikat sekä kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin tai muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettävät tilat, sisäleikkipuistot ja sisäleikkipaikat ja kauppakeskusten yleiset oleskelutilat pois lukien vähittäiskaupan liiketilat ja palvelujen tarjoamiseen käytettävät tilat sekä kulku niihin.

Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista. Määräys ei koske oppilaitosten toimintaa eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Lisäksi kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat edelleen kiellettyjä ajalla 18.–31.1.2022.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut