Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon OP Isännöinti laajenee ja se kasvaa Suomen suurimmaksi OP-isännöintitoimistoksi

Itä-Uudenmaan, Uudenmaan ja Helsingin seudun Osuuspankkien yhdistymisen myötä valtakunnallisen OP Koti -ketjun suurimman isännöintiyrityksen OP Isännöinti Itä-Uusimaa Oy:n toimialue laajenee.

Ennen yhdistymistä Uudenmaan ja Helsingin Seudun Osuuspankeilla ei ole ollut isännöintiyksikköä. Uuden pankin toimialueella asuu yli 1,6 miljoonaa asiakasta 20 kunnassa.

Uuden pankin käynnistyminen syksyllä 2022 mahdollistaa myös OP Isännöinti Itä-Uusimaan toiminnan laajentamisen koko pankin toimialueelle.

– Uusien toimipisteiden avaamista tai lisärekrytointeja on vielä aikaista ennakoida, yhtiön toimitusjohtaja Johan Nyholm kertoo.

Vuonna 2021 OP Isännöinti Itä-Uusimaa kasvoi orgaanisen kasvun lisäksi liiketoimintakaupalla, jolla OP Koti Mäntsälä Oy:n liiketoiminta siirtyi osaksi yritystä.

Vuonna 2021 liikevaihto oli noin kolme miljoonaa euroa ja henkilökuntavahvuus 31 henkilöä. Asiakkaina on yli 380 asunto- ja kiinteistöyhtiötä Porvoosta, Sipoosta, Mäntsälästä ja Loviisasta.

Asiakkaina yli 380 asunto- ja kiinteistöyhtiötä.

Vuonna 2022 yritys panostaa voimakkaasti mm. sähköisten palveluiden ja viestinnän tehostamiseen henkilöresurssein ja taloudellisin panostuksin.

OP-ryhmässä on 16 isännöintiyhtiötä eri puolilla Suomea.