Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyhtään kunnanjohtaja Jouni Eho siirtyy Redstone Aero Oy:n toimitusjohtajaksi

Pyhtään kunnanjohtaja Jouni Eho on irtisanoutunut tehtävästään. Eho siirtyy Pyhtäällä toimivan Redstone Aero Oy:n toimitusjohtajaksi. Yhtiö kehittää Pyhtään lentokentän eli Helsinki East Aerodromen toimintaa.

Vuoden 2018 lopusta Pyhtäätä johtanut Eho ennätti olla tehtävässään reilut kolme vuotta.

– Pyhtää on nyt kartalla, totesi Eho kunnan tiedotteessa.

Kunnanjohtajan tehtävät jättävä Eho luonnehtii kulunutta reilua kolmea vuotta ammatillisesti mahtavaksi ajaksi.

– Olemme yhdessä luottamushenkilöjohdon kanssa onnistuneet laatimaan ja toteuttamaan kunnianhimoista strategiaa haastavissa oloissa. Pyhtää on nyt kartalla, Eho iloitsee.

– Moni asia on mennyt eteenpäin. Kunnan talous on hyvässä kunnossa, ja kunta kiinnostaa muuttajia. Haluan lämpimästi kiittää sekä Pyhtään henkilöstöä, valtuutettuja ja kuntalaisia hyvästä yhteistyöstä.

Eho sanoo olevansa innoissaan siitä, että työ Pyhtään kunnan hyväksi jatkuu myös uudessa tehtävässä.

Helsinki East Aerodrome on Ehon mielestä Googlen sijoituspäätöksen jälkeen mielenkiintoisimpia elinkeinohankkeita Kotkan–Haminan seudulla.

– Olen erittäin sitoutunut viemään sitä edelleen eteenpäin Redstone Aero Oy:n toimitusjohtajana.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Toni Vanhala kiittää ja toivottaa onnea.

– Olisimme pitäneet Jounin pidempäänkin.

– On kuitenkin hienoa, että hän jatkaa Pyhtäällä merkittävässä roolissa kunnan tärkeimmän elinkeinohankkeen vetäjänä. Jouni on nostanut Pyhtään hyvin kartalle, siitä hänelle parhaimmat kiitokset.

Samalla Vanhala myöntää, että kunnanjohtajan lähtö myös hiukan harmittaa.

Pyhtään kunnanhallitus käsittelee uuden kunnanjohtajan hakuprosessia 31.1.2022. Uuden kunnanjohtajan haku on tarkoitus käynnistää välittömästi.