Lapinjärvellä käynnissä walk in -koronarokotus

Lapinjärvellä on tänään torstaina kello 17.30 asti mahdollisuus ilman ajanvarausta tapahtuvaan koronarokotukseen eli niin sanottuun walk in -rokotukseen Seurakuntakodilla (Lapinjärventie 24).

Walk in -rokotus alkoi puoliltapäivin. Palveluvastaava Senja Kangas Loviisan kaupungilta sai kello 14.20 tiedon, että rokotuslappuja oli tuolloin jaettu 21.

Tuoreimpien Kankaan saamien tietojen mukaan vauhti on kiihtynyt.

– Vauhti on kiihtynyt. Nyt on rokotettu 110 ja jono on kuulemma tällä hetkellä noin 100 m pitkä, Kangas totesi kello 15.30 aikoihin.  

– Mielellään rohkaisemme rokotuksiin. Walk in -rokotuksemme jatkuu kello 17.30 saakka, joten toivotaan hyviä lukuja.

Lapinjärven walk in -rokotuksissa torstaina käyneiden kokonaismäärä selviää perjantaina.

Walk in -rokotukseen mukaan tarvitsee Kela-kortin tai henkilöllisyystodistuksen.

– Tulijoiden on varauduttava jonottamaan ulkona. Rokotuksia annetaan saapumisjärjestyksessä. Käytössä on jonotusnumerot. Tilaisuus päättyy, kun kaikki rokotteet on annettu. Pyydämme vastaanotolle saapuvia huolehtimaan turvaväleistä ja mahdollisuuksien mukaan odottamaan omaa vuoroaan ulkona, jos vastaanotolle muodostuu jonoa ja sisätilat ruuhkautuvat. Toivomme myös, että odotustiloihin tulevat vain rokotukseen tulijat ja enintään yksi saattaja esimerkiksi lapsen mukana, Loviisan kaupungin sivuillaohjeistetaan.

Rokotukset ilman ajanvarausta on tarkoitettu Loviisan ja Lapinjärven asukkaille. Loviisan linja-autoasemalla (Mannerheiminkatu 14) niihin on mahdollisuus maanantaisin 17., 24. ja 31. tammikuuta kello 8.30–15.30.

Juttua on muokattu päivittämällä tieto siitä, että kello 14.20 tieto kävijöiden määrästä perustui jaettujen lappujen määrään. Juttuun on myös lisätty kello 15.30 aikoihin saatu ajantasainen tieto senhetkisestä tilanteesta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut