Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti!

Näköislehdessä tänään | Terapia voi viedä mahdollisuuden vakuutukseen – "Perusteet vakuutusten myöntämisessä ovat kivikautisia"

Vakuutukset: Puolet hoito-, sairauskulu- tai henkivakuutusta hakeneista on saanut kielteisen päätöksen mielenterveysongelmansa takia. Wellness-malli Veera Könönen ei saanut sairausvakuutusta, koska oli käynyt psykoterapiassa.

– Mielestäni perusteet vakuutusten myöntämisessä ovat kivikautisia. Ihminen ei voi valita selkäsairauttaan mutta voi saada vakuutuksen mukautettuna. Ihminen ei voi myöskään valita mielen sairauttaan tai mielenterveysongelmiaan mutta ei usein saa minkäänlaista vakuutusta. Tässä on raju ristiriita, hän sanoo.

Fibromyalgia: Annukka Vauhkonen, 30, kärsi pitkään selkäkivuista, ahdistusoireista ja uniongelmista. Sairausdiagnoosi auttoi suorittajaa löytämään sisäisen äänensä ja suhtautumaan itseensä aiempaa lempeämmin.

Saunamatkailu: Suomen Saunakulttuuri ry:n puheenjohtaja Saija Silén ei lapsena pitänyt savusaunasta. Myöhemmin hän on oppinut nauttimaan sen moninaisista löylyistä.

Yrittäjyys: Lotta Sirén opiskeli ekonomiksi, alkoi maalata tauluja ja perusti oman yrityksen. Hän ei ole katunut päätöstään kertaakaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!