Katso livetallenne | Itä-Uudenmaan järjestöjen aluevaalipaneeli Loviisassa 10.1.2022

Uudenmaan hyvinvointialueilla järjestetään tammikuussa järjestöaiheiset aluevaalipaneelit. Vaalipaneelit mahdollistetaan järjestöjen sote-muutostuen ja alueen verkostojärjestöjen yhteistyönä.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen vaalipaneeli järjestetään maanantaina, 10.1.2022 kello 17 alkaen Harjurinteen koululla. pahentuneen koronatilanteen takia tilaisuuteen ei voida ottaa yleisöä, mutta tilaisuus on katsottavissa tällä sivulla.

Tilaisuuden juontajana on lapinjärveläinen Thomas Antas ja panelistit ovat Johanna Aaltonen / SDP, Lisbeth Konttinen / KD, Hanna Lönnfors / RKP, Timo Bonsdorff / Perussuomalaiset, Börje Uimonen / Vihreät, Mikko Nieminen / Vasemmistoliitto, Silja Metsola / Kokoomus ja Monika Hämäläinen / Keskusta.

Striimauksesta vastaa Loviisan Sanomat/Arto Henriksson ja äänentoistosta sekä mikrofoneista Hilding Business Park ja Studio Tulitähti/Tarja Kupias.

Katso livelähetys tästä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut