Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauri Leskiselle pronssinen mitali syöväntorjuntatyöstä

Loviisalainen eläkkeellä oleva markkinointipäällikkö Lauri Leskinen on saanut Suomen Syöpäyhdistyksen myöntämän pronssisen ansimitalin tunnustukseksi toiminnasta syöväntorjuntatyön edistämiseksi.

Lauri Leskinen on pitkän linjan vapaaehtoistoimija Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksessä.

Hän toimi 15-vuotta Porvoon seudun paikallisosaston puheenjohtajana ja Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen edustajiston jäsenenä.

Asiantuntijoista koostuvaan hallitukseen hänet valittiin vuosiksi 2017-2020. Samaan aikaan hän toimi puheenjohtajana työryhmässä, jonka tehtävänä oli kehittää toimenpiteitä pitkäaikaista, parantumatonta syöpää sairastavien ja heidän lähestensä huomioimiseksi.

Valkossa asuvan Lauri Leskisen vapaaehtoistyöhön kuuluu myös toiminta saattohoidon tukihenkilönä Porvoossa. Hänen oma potilashistoriansa on ollut lähtäkohtana kokemusasiantuntijan työlle.

Suomen Syöpäyhdistys myöntää vuosittain ansiomitaleita syöväntorjuntatyöstä terveydenhuollon ammattilaisille, lääkäreille ja syöpähoitajille sekä vapaaehtoistyössä ansioituneille henkilöille. Leskisen mukaan ansiomitali on myös merkittävä huomionosoitus Porvoon osastolle ja sen 20-vuotiselle työlle.