Suomen Kylät ry kerää kylätietoa – itäisen Uudenmaan vastaukset tärkeitä

Suomen Kylät ry:n valtakunnallisella kyläkyselyllä kartoitetaan parhaillaan miten paljon vapaaehtoistoimijoita ja jäseniä kyläyhdistyksissä, -toimikunnissa tai vastaavissa yhdistyksissä on.

– Saamme käyttöömme hyödyllistä tietoa alueemme kylistä ja toimijoista. On siis tärkeää, että mahdollisimman moni kyläyhdistys tai vastaava, myös itäiseltä Uudeltamaalta, osallistuu tähän kyselyyn. Ja onhan tässä myös mahdollisuus voittaa lahjakortti vastaamalla kyselyyn, toteaa SILMU-kylien kyläneuvoja Li-Marie Santala tiedotteessa.

Kyselyn avulla halutaan kerätä tietoa esimerkiksi yhdistysten eri toimintamuodoista ja miten kylätoiminta tukee työllistymistä omalla alueellaan. Lisäksi kyläkyselyssä tiedustellaan yhdistysten rahoituskeinoja ja sitä millaisia yhteisöllisiä tiloja kylissä on käytössä.

Suomen Kylät ry kokoaa maakunnissa paikallisesti tehdyn arvokkaan kylätoiminnan tulokset valtakunnallisesti yhteen. Kyselyn vastausaikaa on 16.1. asti. Linkin kyselyyn löytää Internetistä www.suomenkylat.fi. Vastaukset käsitellään luottamuksella, yksittäisiä yhdistyksiä koskevia tai tunnistettavia tietoja ei julkaista. Tietoja käytetään vain kyselyyn liittyviin tarkoituksiin.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut