Näköislehdessä | Runoilija Anna-Mari Kaskinen arvostaa tahoja, jotka lievittävät yksinäisyyttä myös jouluna – "Ehkä voisi soittaa ihmiselle, johon ei ole ollut pitkään aikaan yhteydessä"

Runoilija: Anna-Mari Kaskinen on ehtinyt viettää joulua jo monta kertaa ennen varsinaisia joulunpyhiä. Jouluähkyä hänelle ei kuitenkaan tule, sillä hän ei ota joulusta stressiä. 40-vuotistaiteilijavuottaan viettävä Kaskinen on sanoittanut monia runoja muun muassa kauneimpiin joululauluihin.

Kaskinen arvostaa tahoja, jotka lievittävät ihmisten yksinäisyyttä myös jouluna.

– Ehkä voisi soittaa ihmiselle, johon ei ole ollut pitkään aikaan yhteydessä tai kutsua naapurin kylään. En halua väheksyä yksinäisyyden kokemusta, se voi olla viiltävää.

Tiede: Miten kauan kestäisi matka Maasta toiseksi kaukaisemmalla tähdelle, Proxima Centaurille, jos käytössä olisi maailman nopein raketti?

Tähän ja moneen muuhun kiinnostavaan kysymykseen vastaa tähtitaivasharrastaja Timo Loikala.

Asuminen: Jos pariskunta asuu vain toisen omistamassa asunnossa, yhtä oikeaa vaihtoehtoa kustannusten jakamiseen ei ole. Lakimiehet suosittelevat selkeitä sopimuksia yhteisasumiseen sekä eron varalle.

Hyvinvointi: Vanhemmat haluavat valita nykyään lempeän menetelmän pikkulapsilla hyvin yleisiin uniongelmiin. Näköislehdestä löydät vinkit taaperoiden unen edistämiseen.

Lemmikit: Kangasmaski oli tukkia Hertta-koiran suoliston. Lenkkipolun varresta vatsaan päätynyt maski aiheutti koiralle kipuja ja omistajalle 1 800 euron eläinlääkärikulut.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 5 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut