Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti!

Mitä haluat tietää kolmannesta koronarokoteannoksesta? Nyt voit lähettää kysymyksesi ja THL:n asiantuntijat vastaavat keskiviikkona

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) järjestää kansalaisille avoimen yleisötilaisuuden kolmansista koronarokoteannoksista keskiviikkona 15.12. klo 17–18.

THL tiedottaa, että verkossa järjestettävässä tilaisuudessa asiantuntijat kertovat kolmansista rokoteannoksista sekä vastaavat yleisön ennakkoon lähettämiin kysymyksiin.

Paikalla tilaisuudessa ovat THL:n asiantuntijat ylilääkäri Hanna Nohynek, johtava asiantuntija Mia Kontio, asiantuntijalääkäri Anniina Virkku sekä tutkimuspäällikkö Merit Melin.

Tapahtuma on avoin yleisötilaisuus, ja se on tarkoitettu kaikille koronarokotuksista kiinnostuneille. Tilaisuudessa on suomenkielinen viittomakielen tulkkaus.

Itse tilaisuuden aikana ei voi esittää kysymyksiä, mutta voit lähettää oman kysymyksesi kolmansista koronarokoteannoksista ennakkoon THL:n linkin kautta.

Kysymyslomake sulkeutuu tunti ennen tilaisuuden alkua.

Voit ladata kalenteriisi tapahtuman kolmansista koronarokotuksista THL:n tapahtumasivulta, jonka kautta pääset myös seuraamaan kyselytuntia keskiviikkona.

Lisäksi THL tiedottaa, että asiantuntijat vastaavat koronarokotteita koskeviin kysymyksiin, mutta he eivät voi ottaa kantaa kysymyksiin omasta tai läheisen terveydentilasta.