Näköislehden uusi Torstai-liite tuo tilaajille lisää luettavaa

Loviisan Sanomien torstaina ilmestyvä näköislehti uudistuu ja tarjoaa nyt tilaajilleen lisää luettavaa. Tästä päivästä 9. joulukuuta alkaen näköislehti jakaantuu kahteen osaan; päivän lehti on tuttu digitaalinen versio saman päivän Loviisan Sanomat -paperilehdestä, ja sen perässä on uusi, aina vain näköislehdessä julkaistava viikoittainen liite.

Uudessa Torstai-liitteessä tilaajille on tarjolla mielenkiintoisia juttuja, joita ei julkaista paperilehdessä – tilaajat saavat viikoittain useita lisäsivuja luettavaa kiinnostavista ilmiöistä, mielenkiintoisista persoonista ja erilaisista ajankohtaisista teemoista, kertoi päätoimittaja Arto Henriksson.

Ensimmäisessä Torstai-liitteessä kilpakävelijä Aku Partanen kertoo ahdistushäiriöstään, masennuksestaan ja paniikkihäiriöistä, joista hän nyt toipuu. Samalla hän haluaa pitää tärkeää asiaa esillä kertomalla omasta toipumisestaan. Kerromme myös muun muassa sen, miksi lapsen yököttelystä ruokapöydässä ei pidä ärsyyntyä ja tapaamme Thaimaassa sukellusyrittäjänä työskentelevän Anna Pesosen.

Näköislehden lukuoikeus kuuluu Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi www.loviisansanomat.fi/mediatunnus.

Voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 5 euroa / kuukausi. Kokeilujakson pääset aktivoimaan lehden verkkosivuilla osoitteessa www.loviisansanomat.fi klikkaamalla mitä tahansa maksullista juttua. Se ohjaa sinut eteenpäin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 5 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut