Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiista koronarokotteista johti puukotukseen Helsingin Kalliossa, poliisi epäilee – Pyytää havaintoja

Kiista koronarokotteista vaikuttaa johtaneen puukotukseen ja toiseen pahoinpitelyyn Helsingin Kalliossa viime lauantaina.

Tapaus sai alkunsa Bar Kalliohovin edustalla, missä rikosten uhrit olivat riitautuneet koronarokotuksista kahden heille tuntemattoman miehen kanssa. Kun uhrit olivat poistuneet ravintolasta, miehet olivat seuranneet heitä Harjukadulle. Siellä epäillyt olivat käyneet uhrien kimppuun. Toista uhria puukotettiin kasvoihin ja toista lyötiin nyrkeillä.

Poliisi pyytää nyt yleisön havaintoja tapauksesta.

Poliisilla ei ole toisesta epäillystä selkeitä tuntomerkkejä. Toinen oli arviolta yli 30-vuotias, 170 senttimetriä pitkä ja pukeutunut farkkuihin sekä mahdollisesti leopardi- tai maastokuvioiseen paitaan tai takkiin.

Havainnot pahoinpitelystä voi ilmoittaa Helsingin poliisille puhelimitse numeroon 0295 476148, WhatsAppilla numeroon 0469224651 tai sähköpostitse osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi