Kymmenien paikallislehtien maksumuurit avautuvat loppuviikoksi – mukana Loviisan Sanomat

Kymmenet paikallislehdet avaavat maksuporttinsa tai näköislehtensä vapaasti luettaviksi loppuviikosta, mukaan lukien Loviisan Sanomat. Pureudu paikallisiin -kampanja tuo 11.–14.11. esiin paikallislehtiä ja paikallisjournalismia sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua elämään eri puolilla Suomea.

Avoinna olevien lehtien linkit on koottu Uutismedian liiton verkkosivuille.

– Paikallislehdet ovat tällä viikolla isosti esillä, kun palkitsemme torstaina 11. marraskuuta paikallislehtien parhaimmiston, ja viikonvaihteessa on mahdollisuus tutustua lukemattomaan määrään paikallislehtiä ja elämään eri puolilla maata Pureudu paikallisiin -kampanjan kautta, Uutismedian liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen kertoo tiedotteessa.

– Toivottavasti moni myös innostuu tilaamaan itselleen laadukasta ja vastuullista paikallisjournalismia. Me kaikki tarvitsemme paikallislehtiä ja paikallislehdet tarvitsevat meistä jokaista. Paikallislehdellä on suuri merkitys paikallisen yhteisön rakentajana, luotettavan tiedon lähteenä ja turvallisen keskustelun ylläpitäjänä, Hannikainen muistuttaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut