Saariston ympäristönhoitoon voivat myös yhdistykset Porvoon ja Loviisan seudulla hakea marraskuussa avustusta Uudenmaan Ely-keskukselta

Saariston ympäristönhoitoon voi hakea avustusta Ely-keskukselta. Kuvituskuva. Lassi Sivonen

Saariston ympäristönhoitoon on haettavissa 30. marraskuuta saakka Ympäristöministeriön harkinnanvaraista avustusta Uudenmaan Ely-keskuksesta.

Avustusta voidaan myöntää kunnalle tai kuntalaiselle saariston eläimistön, kasviston tai maiseman suojeluun liittyviin hankkeisiin. Avustusta voi hakea myös yhdistys tai säätiö, jonka tarkoituksena on luonnonsuojelun tai ympäristönhoidon edistäminen. Avustusta ei ole myönnetty ruoppauksiin.

Uudellamaalla saariston ympäristönhoitoavustuksen piiriin kuuluvat Espoon, Helsingin, Inkoon, Kirkkonummen, Loviisan, Porvoon, Raaseporin ja Sipoon ilman kiinteää tieyhteyttä olevat saaret.

Avustusalueeseen kuuluu lisäksi useita alueita, joihin on kiinteä tieyhteys. Itä-Uudeltamaalta näitä alueita ovat Sarvsalö, Kabböle, Isnäs, Tjuvö, Strömsland, Vahterpää ja Gäddbergsö Loviisasta sekä Emäsalo, Vessölandet, Tirmo ja Fagersta Porvoosta ja vielä Kitö ja Löparö Sipoosta.

Hakulomakkeita ja ohjeita on osoitteessa www.ely-keskus.fi/rahoitus-ja-avustukset-ymparistovastuualue.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Loviisassa sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.