Saariston ympäristönhoitoon voivat myös yhdistykset Porvoon ja Loviisan seudulla hakea marraskuussa avustusta Uudenmaan Ely-keskukselta

Saariston ympäristönhoitoon on haettavissa 30. marraskuuta saakka Ympäristöministeriön harkinnanvaraista avustusta Uudenmaan Ely-keskuksesta.

Avustusta voidaan myöntää kunnalle tai kuntalaiselle saariston eläimistön, kasviston tai maiseman suojeluun liittyviin hankkeisiin. Avustusta voi hakea myös yhdistys tai säätiö, jonka tarkoituksena on luonnonsuojelun tai ympäristönhoidon edistäminen. Avustusta ei ole myönnetty ruoppauksiin.

Uudellamaalla saariston ympäristönhoitoavustuksen piiriin kuuluvat Espoon, Helsingin, Inkoon, Kirkkonummen, Loviisan, Porvoon, Raaseporin ja Sipoon ilman kiinteää tieyhteyttä olevat saaret.

Avustusalueeseen kuuluu lisäksi useita alueita, joihin on kiinteä tieyhteys. Itä-Uudeltamaalta näitä alueita ovat Sarvsalö, Kabböle, Isnäs, Tjuvö, Strömsland, Vahterpää ja Gäddbergsö Loviisasta sekä Emäsalo, Vessölandet, Tirmo ja Fagersta Porvoosta ja vielä Kitö ja Löparö Sipoosta.

Hakulomakkeita ja ohjeita on osoitteessa www.ely-keskus.fi/rahoitus-ja-avustukset-ymparistovastuualue.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut