Itä-Uudenmaan hyvinvointialuetta koskeva uutisointi ja päätöksenteko löytyy nyt yhdeltä verkkosivustolta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivusto on avattu osoitteissa itauusimaa.fi ja ostranyland.fi. Sivulla on uutisia, esityslistoja ja pöytäkirjoja sekä tietoa aluevaaleista, hyvinvointialueen hallinnosta ja kehityshankkeista.

Hyvinvointialueen valmistelua voi jatkossa seurata myös sosiaalisessa mediassa, muun muassa Twitterissä ja Facebookissa.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue ottaa vastuun sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa, Pukkilassa ja Sipoossa 1.1.2023.

Hyvinvointialueen ylin päättävä elin, aluevaltuusto, valitaan vaaleilla tammikuussa 2022.

– Hyvinvointialueen valmistelutoimielin aloitti työnsä elokuun lopussa, ja nyt olemme avanneet verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat. Sivustoa täydennetään ja päivitetään muun muassa valmistelevan toimielimen kokousten myötä, sanoo Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen tiedotteessa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut