Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin saat talouden kasvuun – Maksuton webinaari avaa ovet kasvun tielle

Millä eväillä talous saadaan nousuun? Tätä kysymystä pohtivat asiantuntijat ilmaisessa webinaarissa torstaiaamuna.

Tarjolla on hyvinvoinnin rakentamisen aineksia yrittäjille, kuntapäättäjille ja käytännössä kenelle vain.

– Teema on juuri nyt useastakin syystä ajankohtainen, Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala sanoo.

– Kasvu on lähtenyt liikkeelle ja se voisi olla vieläkin väkevämpää Suomessa. Esimerkiksi akuutti työvoimapula on kasvun hidasteena.

Kasvun kynnykselle pääsee seuraamalla Etelä-Suomen Median ja OP Uusimaan webinaarisarjan ensimmäistä osaa kello 9–9.45 välisenä aikana torstaina 23.9.

Asiantuntijat kertovat webinaarissa eli verkkoseminaarissa, miten kynnykseltä voi siirtyä talouskasvun tielle tai vahvistaa jo alkanutta kasvua.

Muutokseen pitää olla aina valmius ja alttius.

Karri Kannala

Ensimmäisessä osassa keskitytään kasvun mahdollistamiseen ja talouteen.

– Kattaus on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Löytyy osaamista niin yrittäjyyteen, talouteen, rahoitukseen kuin investointeihinkin liittyen, Kannala kertoo.

– Nämä kaikki ovat olennaisia asioita, kun yritys haluaa kasvaa.

Webinaarisarjan toisella (28.10.) ja kolmannella kerralla (25.11.) puhutaan kansainvälistymisestä sekä menestymisen eväistä vuonna 2022.

– Jokaiseen aihepiiriin on kasattu kovia ammattilaisia nostamaan esiin mielenkiintoisia näkökulmia.

Kasvun kynnyksellä on yhteisenä otsikkona webinaarisarjan osille ja joka kerralla on luvassa uusia asiantuntijoita, jotka täydentävät kokonaiskuvaa.

Korona-aikakin on esillä webinaarisarjassa.

– Korona pakotti yrittäjät ja yritykset muuntautumaan. Samalla se opetti, että muutokseen pitää olla aina valmius ja alttius, Kannala sanoo.

– Nämä ovat olennaisia asioita, vaikka ei kovaa kasvua tavoittelisikaan.

Ensi torstaina verkkoseminaarissa puhuvat Kannalan lisäksi Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska, pankinjohtaja Markus Sillanaukee OP Uusimaasta, Finnveran aluejohtaja Anna Karppinen ja Laura Hakamies, joka on OP:n yritys- ja pääomamarkkinarahoituksen johtaja.

Kannala muistuttaa omalla esiintymisvuorollaan esimerkiksi yritysten väliseen kauppaan erikoistuneita toimijoita siitä, että median kautta on mahdollista vahvistaa kasvua.

– Moni paikallisesti merkittävän kokoinen ja b2b-toimintaa harjoittava yritys on kotikaupunkinsa asukkaille ja yhteisöille vieras.

– Jos tällainen yritys viestisi aktiivisesti ja näkyisi paikallisessa mediassa, olisi sen helpompi houkutella myös työvoimaa silloin, kun rekrytointiin tulee tarve.

Ensi torstaina kello 9 alkavaa webinaarisarjan avaustapahtumaa voi seurata osoitteessa https://etelasuomenmedia.fi/kasvun-kynnyksella/