Loviisalaisessa ravintolassa saa pian hiilineutraalia kahvia – "Kaikkien valintojen kohdalla mietitään myös kestävyyttä"

Loviisalainen ravintola, Bistro & Butik Kronanissa on saatavilla Robert Paulig Roasteryn hiilineutraalia kahvia, jota on paahdettu rajoitettu erä Porvoon Tolkkisten käsityöläispaahtimolla.

Kronan on mukana kampanjassa, jossa kiinnitetään huomiota ilmastokysymyksiin ja vastuullisiin valintoihin. ”Niin kauan kuin kahvia riittää” -kampanjaan on osallistunut 14 kahvilaa ja ravintolaa ympäri Suomen. Ilmastonmuutoksen aiheuttamat sään ääri-ilmiöt ovat suuri uhka kahvin saatavuudelle tulevaisuudessa.

Kampanja pidetään Loviisassa 17.–19. syyskuuta, jolloin Kronanin kahvivalikoima täydentyy kampanjan ajaksi Robert Paulig Roasteryn hiilineutraalilla kahvilla. Viisikymmentä ensimmäistä asiakasta saavat mukaansa myös näytepussin.

– Mielestäni on erittäin tärkeää, että kaikkien valintojen kohdalla mietitään myös kestävyyttä, yrittäjä Mia Heijnsbroek-Wirén Kronanista kertoo.

– Kun kuulimme tästä kampanjasta, minulle tuli mieleen myös Loviisan yhteisöllinen puutarhaprojekti, jota varten me keräämme käytetyt kahvinporot talteen. Ihmiset käyttävät kahvinporoja hyödykseen puutarhanhoidossa. Vastuullisuus on siis Loviisassa yleisestikin monen kiinnostuksen kohteena, hän muistuttaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut