Hälytys: Motoristi loukkaantui lievästi kolarissa Loviisan keskustassa

Motoristi loukkaantui lievästi kolarissa Loviisan keskustassa. Pelastuslaitos puhdisti katua öljystä onnettomuuden jälkeen. Arto Henriksson
Arto Henriksson

Arto Henriksson

Moottoripyöräilijä loukkaantui lievästi kolaroituaan henkilöauton kanssa Mannerheiminkadun ja Mariankadun risteyksessä Loviisan keskustassa torstaina kello 16.30 aikoihin.

Motoristi oli tulossa idästä kohti keskustaa aikeissaan ajaa Mannerheiminkatua edelleen länteen. Erehdyksessä motoristilla oli kuitenkin jäänyt suuntavilkku päälle kertomaan kääntymisestä vasemmalle. Lännestä tullut ja vasemmalle Mariankadulle kääntymässä oleva henkilöautoilija oli nähnyt suuntavilkun ja kääntynyt vasemmalle, jolloin törmäys näytti väistämättömältä.

Moottoripyöräilijä oli jarruttanut ja kaatanut pyöränsä, joka oli liukunut päin henkilöautoa. Myös motoristi liukui asvaltilla, mutta onnistui välttämään törmäyksen autoon. Kaatumisessa motoristi oli kuitenkin loukannut olkapäänsä, jonka vuoksi hänet kuljetettiin ambulanssilla Porvooseen sairaalaan tarkistettavaksi. Pelastuslaitoksen edustaja luonnehti vammoja lieviksi.

Myöskään moottoripyörä eikä auto kärsinyt suuria vahinkoja. Liikenne Mannerheimintien toiselta kaistalta ohjattiin Mariankadun kautta kiertotielle runsaaksi tunniksi. Myöhemmin myös Pukkilassa tehtävällä ollut Itä-Uudenmaan poliisin yksikkö saapui paikalle selvittelemään onnettomuuden kulkua.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.