Korona | Lapinjärven kirkonkylän koulussa tartunta

Lapinjärven Kirkonkylän koulussa on todettu koronatartunta. Yksi luokka ja kaksi henkilökunnan jäsentä on asetettu karanteeniin. Maskeja suositellaan koulukuljetusten ajaksi.

Kunnan tiedotteen mukaan terveydenhuoltoviranomaiset ottavat suoraan yhteyttä altistuneisiin ja samalla altistuneet ovat saaneet ohjeet karanteenista.

– Jos yhteydenottoa ei ole tullut, terveydenhuoltoviranomainen on arvioinut, että altistumista ei ole tapahtunut. Mahdollisista jatkotartunnoista Lapinjärven kunta tiedottaa erikseen. Koulun erityisjärjestelyistä tiedotamme huoltajia Wilman kautta, tiedotteessa todetaan.

Henkilöiden yksityisyyden suojelemiseksi Lapinjärven kunta ja terveydenhuoltoviranomaiset eivät anna tapauksen osalta tarkempaa tietoa.

Lapinjärven kunta ja terveydenhuoltoviranomaiset seuraavat tiiviisti tilannetta. Tarvittaessa reagoidaan nopeasti tilanteen muuttuessa. Kunta kertoo tiedottavansa, jos tilanteeseen tulee muutoksia.

Lapinjärven kunnan johtoryhmä on päättänyt suositella kaikille Lapinjärven koulujen oppilaille maskien käyttöä taksikuljetuksissa alkaen 31.8.2021. Maskien jakelu tapahtuu kouluissa. Suositus on voimassa toistaiseksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut