Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi uutta koronatartuntaa Harjurinteen koululla

Harjurinteen koululla on todettu alkuviikolla kaksi uutta koronavirustartuntaa. Kaksi koululuokkaa on asetettu altistumisen takia karanteeniin.

Tartunnanlähdettä ei ole saatu varmistettua.

– Mikäli lapsesi on ollut liityntäkuljetuksessa maanantaina 23.8. aamulla ja/tai iltapäivällä välillä Porlammi-Lapinjärvi-Porlammi, tai Elimäen liikenteen bussissa välillä Lapinjärvi-Loviisa-Lapinjärvi, kehotamme seuraamaan lapsen oireita tarkasti ja hakeutumaan herkästi koronavirustestiin, kaupunki toteaa tiedotteessaan.

– Samalla muistutamme maskin käytön tärkeydestä myös kulkuneuvoissa.

Kunnan tartuntatautiyksikkö ottaa yhteyttä niihin, joiden altistus on voitu varmistaa. Kuljetusvälineissä altistuneita ei ole tässä tilanteessa mahdollista luotettavasti kartoittaa. Mikäli yllä mainituissa vuoroissa matkustaneelle henkilölle tulee oireita, on hakeuduttava herkästi koronatestiin. 

Viime viikonloppuna Harjurinteen koululla todettiin viisi koronatartuntaa, jonka seurauksena yhteensä 120 oppilasta ja opettajaa määrättiin runsaan viikon pituiseen karanteeniin. Neljä kokonaista luokkaa ja yksi esikouluryhmä siirtyi etäopetukseen. Karanteenin on määrä päättyä ensi maanantain jälkeen.

Harjurinteen koulun 120 altistunutta runsaaksi viikoksi karanteeniin ja etäopetukseen