Korona: Loviisan Harjurinteen koululla 5 tartuntaa ja yli 100 altistunutta oppilasta sekä opettajaa

Lauantaina, 21.8.2021 Harjurinteen koululla todettiin viisi tartuntaa, joista on aiheutunut yli sata altistumista oppilaiden ja opettajien keskuudessa.

Harjurinteen koululla on viikonlopun aikana todettu yli 100 altistunutta, jotka ovat olleet tekemisissä 5 tartunnan saaneen kanssa. Loviisan kaupunki kertoo asiasta Wilma-sivustollaan. Arto Henriksson
Arto Henriksson

Arto Henriksson

Loviisan Harjurinteen koululla on lauantaina varmistunut viisi koronatartuntaa, jotka ovat aiheuttaneet Harjurinteen koulun oppilaille sekä opettajille peräti yli sata altistumista.

Neljä koululuokkaa ja yksi esikouluryhmä on asetettu karanteeniin. Lisäksi muilla luokilla on muutamia yksittäisiä oppilaita asetettu karanteeniin.

- Kunnan tartuntatautiyksikkö ottaa yhteyttä altistuneisiin viikonlopun aikana, kerrotaan Loviisan kaupungin Harjurinteen koulun Wilma-viestintäkanavalla. Loviisan kaupunki tiedotti altistumisista sunnuntaina myös verkkosivuillaan ja mediatiedotteella.

"Vanhempia ja koulun henkilökuntaa pyydetään odottamaan rauhassa yhteydenottoa eikä itse pyrkiä soittamaan perusturvakeskukseen. Jos ei yhteydenottoa tule, ei kontaktia tartunnan saaneeseen ole ollut", kerrotaan Wilmassa, jonka kuvakaappauksen Loviisan Sanomat on saanut nähtäväkseen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.