Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joukkoaltistuminen koronavirukselle koulussa Lapinjärvellä

Kahdella Lapinjärvellä sijaitsevan Hilda Käkikosken koulun oppilaalla on todettu koronatartunta.

Koronavirukselle altistumisen seurauksena oppilaita kahdesta luokasta on asetettu karanteeniin ja etäopetukseen, Lapinjärven kunta tiedottaa. Terveydenhuoltoviranomaiset ovat tiedotteen mukaan ottaneet suoraan yhteyttä muihin altistuneisiin, ja samalla heille on annettu ohjeet karanteenista. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, terveydenhuoltoviranomainen on arvioinut, että altistumista ei ole tapahtunut.

Mahdollisista jatkotartunnoista Lapinjärven kunta kertoo tiedottavansa erikseen. Koulun erityisjärjestelyistä tiedotetaan huoltajia Wilman kautta.

Henkilöiden yksityisyyden suojelemiseksi Lapinjärven kunta ja terveydenhuoltoviranomaiset eivät anna tapauksen osalta tarkempaa tietoa.

Lapinjärven kunta ja terveydenhuoltoviranomaiset seuraavat tiiviisti tilannetta. Kunta kertoo, että tarvittaessa reagoidaan nopeasti tilanteen muuttuessa. Kunta tiedottaa, jos tilanteeseen tulee muutoksia.