Jalkapallo: Lovariliigan avausturnauksessa 18 joukkuetta

Kymmenen vuotta täyttävässä Lovariliigassa ennätysosanotto.

Lovariliigan avausturnauksen aluksi FC Loviisan nuorimpien ikäluokkien neljä joukkuetta pelasivat ensimmäiset viralliset ottelunsa. Joukkueet ryhmäkuvassa valmentajineen. Arto Henriksson

Harri Isotalo

Tunnelma nousi ajoittain korkealle, kun toistasataa junioria kirmasi pallon perässä.

Avausturnaus käynnistyi vauhdikkaasti, kun FC Loviisan nuorimpien ikäluokkien pelaajista kootut joukkueet pelasivat ensimmäiset viralliset ottelunsa. Keltaisessa joukkueessa pelasivat tytöt ja punaisessa, sinisessä ja valkoisessa pojat.

Pelaajien ilmeistä ja otteista huokui peli-ilo ja vilpitön uteliaisuus uuden kokemisesta. Kaikkien joukkueiden selkeänä taktiikkana näytti olevan voimakas prässipelaaminen. Kun pallo menetettiin, se pyrittiin välittömästi riistämään takaisin koko joukkueen voimiin, oltiin siis tämän päivän futiksen trendin ytimessä.

Esiturnauksen jälkeen oli vanhempien pelaajien vuoro astua areenalle. P-2010-T2009-sarjassa vahvasti aloitti Tesjoki, joka voitti molemmat ottelunsa. Voiton ja tasapelin pelanneet Rauhala ja Antinkylä/Ruukki esiintyivät niin ikään vahvasti.

P2013-T2012- sarjassa saatiin tehdä muutamia järjestelyjä, ennen kuin kaikille pelaajille löytyi oikea joukkue. Tilanne saatiin haltuun ja pelit käyntiin. Keskusta ja Lapinjärvi voittivat molemmat pelinsä. Yhteen voittoon ylsi Rauhala. Hienoa pelaamista nähtiin myös Lijendalin, Koskenkylän ja Antinkylän joukkeilta.

Pelinohjaajat Iivari Kaasinen, Kevin Kastén, Karmo Olökainen ja Nestor Smeds ansaitsevat kiitettävän arvosanan, kuten myös kaikki jokaisen joukkueen valmentajat.

Lovariliigan seuraava turnaus pelataan perjantaina 3.9.

Tulokset

2014-17

Punainen-Sininen 1-0, Keltainen-Valkoinen 0-1, Sininen-Valkoinen 0-5, Keltainen-Punainen 0-1

P2010-T2009

Tesjoki-Lapinjärvi 4-2, Koskenkylä-Liljendal 5-0, Rauhala-Antinkylä/Ruukki 2-2, Keskusta-Tesjoki 1-3, Lapinjärvi-Koskenkylä 5-3, Rauhala-Keskusta 5-3, Liljendal-Antinkylä /Ruukki 0-9

P2013-T2012

Liljendal-Lapinjärvi 3-4, Keskusta-Rauhala 8-4, Antinkylä-Koskenkylä 2-0, Liljendal-Keskusta 0-15, Lapinjärvi-Koskenkylä 7-2, Rauhala-Antinkylä 7-2.

Katso Lovariliigan kaikki kuvat ensimmäiseltä turnauspäivältä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.