Korona | Fellmannin lounasravintolassa ehkä altistumisia

Kahdella ravintolassa käyneellä asiakkaalla todettiin myöhemmin olleen koronatartunta.

Loviisalaisessa lounasravintola Fellmanissa vierailleita on lauantaina, 31.7.2021 kello 15–16 voinut altistua mahdollisesti koronavirustartunnalle. Kyseisenä aikana ravintolassa oli vieraillut samaan aikaan kaksi asiakasta, joilla todettiin myöhemmin olleen koronatartunta.

– Henkilöitä, jotka ovat tuona aikana vierailleet ravintolassa, kehotetaan tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan tarvittaessa koronatestiin, kertoi Loviisan kaupunki mediatiedotteessaan.

Koronatestiin voi tiedotteen mukaan varata sähköisesti osoitteesta koronabotti.hus.fi. Mikäli et pysty asioimaan sähköisesti, voit myös soittaa Loviisan terveyskeskuksen puhelinnumeroon 019 505 1300 arkisin kello 8–16.

- Tämä koskee siis vain ravintolaamme. Ei cateringiä. Meillä on siellä eri henkilökunta, ja 1 työntekijämme on altistunut ja asetettu karanteeniin, kommentoi yrittäjä Annika Fellman tilannetta Facebookissa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut